Araç Kamerası Alırken Dikkatli Olun

Araç Kamerası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Söylentilere göre artık araçlara kamera takmak zorunlu hale gelecek deseler de aslında böyle bir zorunluluk yoktur fakat yeni araba alanlar araçlarına kamera taktırarak güvenli hale getirmeyi tercih ediyor. Piyasada pek çok kamera modeli mevcut fakat önemli olan araç için en uygun olanını almaktır. Araç kamerası tavsiye makalelerini okuyarak aracınız için en uygun kamerayı bulabilirsiniz.

Verilen tavsiyelere göre Smarnoo S1 araç kamerası çok iyi bir tercihtir. Fakat bu kamerayı yurtdışından temin etmeniz gerekiyor. Verilen araç kamera tavsiye makalelerine göre Gearberst kamera da oldukça kaliteli markalar arasında yer alıyor. Smarnoo S1 Araç Kamerası ciddi manada cam gibi kayıt ediyor tüm görüntüleri. Bu ürün 3 inçlik bir LCD ekranına sahiptir. Üstelik 7/24 kayıt yapabilme özelliği ile aracı gece gündüz güven altında tutuyor.

Her Taraftan Etrafı Gözlüyor

170 derecelik ön açısı ve 155 derecelik arka açısı ile aracın bulunduğu konumun her yerini rahatlıkla görebiliyor. Çift kamera olduğu için aracın önüne ve arkasına gelebilecek her türlü arızaya karşı tedbir alabiliyor. Bu kamerada bulunan bir özellik ise mikrofondur. Mikrofonu açarak ortamdaki sesleri de dinleyebiliyorsunuz. Böyle bir özellikte cidden hayat kurtarıcı olabilir. Bu kamerayı internet siteleri üzerinden sipariş verebilirsiniz. Aracınızı en iyi bu kamera ile koruyabileceğinizi araç kamera tavsiyeleri makalelerinde de görebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar